Coronaperikelen

Update 2 september: de wekelijkse bordspellenavond in de Oude Toren wordt weer voorzichtig opgestart. Vanwege de afstandsregel spelen we voorlopig een tegen een en moet iedereen zich van tevoren aanmelden, zodat we een rooster kunnen maken.

Ben je nieuw en zou je graag een keer kennis komen maken? Je blijft natuurlijk van harte welkom, maar we verzoeken je eerst contact op te nemen met het bestuur (telefoonnummer 06-28797533). We gaan je dan zo snel mogelijk in het rooster inplannen.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Josha schreef:

  Hoi, Ik ben een erg groot spelletjesfan maar altijd te weinig mensen om mee te spelen. Ik zou graag een keer langs komen om een avondje mee te doen. Ik denk dat jullie met de corona nu dicht zijn? Maar als het weer mogelijk is zou ik dat graag weten en een plekje reserveren. Of kan ik dan beter bellen?
  Alvast bedankt!

 2. Bestuur Sessa schreef:

  Hallo Josha,

  We zijn momenteel inderdaad weer dicht. Wanneer we weer gaan starten zullen we even contact met je opnemen. Tot die tijd hebben we voor leden wel af en toe een online spellenavond, quiz of toernooi. Dat zou evt. ook nog een optie zijn. Als je meer wilt weten zijn we het beste bereikbaar via info@sessa.nl

  Groet, namens het bestuur,
  Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *