Najaarsactiviteiten

We kunnen steeds meer terug naar normaal en dat is ook bij Sessa te merken. Vooralsnog lijken alle najaarsevenementen door te kunnen gaan zoals gepland. Datum en tijden vind je in de agenda. Voor de reguliere spellenavonden is het niet meer nodig je vooraf aan te melden.

Let op! Sessa speelt in een horecalocatie en heeft dus te maken met de geldende coronaregels voor de horeca. Vanaf 25 september betekent dat dus: alleen toegang met coronapas.

Barbecue

Op 25 september hebben we onze jaarlijkse barbecue. Gezellig eten, alle tijd om bij te kletsen en daarna natuurlijk nog de mogelijkheid om een spel te doen.

Thematoernooi

Er is weer een mooie prijzenpot te verdelen bij het thematoernooi op 29 oktober. Het thema? The good, the bad and the ugly. Er worden drie spellen gespeeld, waarvan alleen het eerste al bekend is gemaakt: de Paleizen van Carrara. De regels hiervan dien je vooraf te bestuderen. Andere spellen worden op de avond zelf uitgelegd. Het thematoernooi is alleen voor leden.

Themamarathon

Op 20 november vindt in de Oude Toren de jaarlijkse themamarathon plaats. Het thema blijft geheim, maar wees gerust: de organisatie zorgt voor een heleboel spellen en toepasselijke aankleding. Zelf een spel meenemen kan natuurlijk ook. Gedurende de dag is er vrije inloop van 11:00-23:00. Je bent de hele dag welkom, maar een deel ervan is ook prima.

Op de themamarathon zijn ook niet-leden van harte welkom. Fijn als je ons wel even een berichtje stuurt van tevoren via info@sessa.nl.

Kolonistentoernooi

Het bordspellenjaar sluiten we op 28 december af met het jaarlijkse Oliebollentoernooi. We spelen dan twee (voor)ronden Kolonisten van Catan en sluiten af met twee finaletafels: een basisspel op het 3D-bord en een variant uit Kooplieden en Barbaren. Ondertussen wordt iedereen voorzien van oliebollen om het jaar sfeervol af te sluiten. Het kolonistentoernooi is alleen voor leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *